Christophe +32476 77 96 29     Charles  +32472 28 89 00
Image Alt

Onze visie en klanten

Onze visie

Dat de naam Annicaert een gevestigde waarde onder de wijnhandelaars in Brugge is, mogen we vol trots zeggen. We kunnen zelfs zeggen dat we de oudste familiale wijnzaak van Brugge uitbaten. Maar liefst vier generaties wordt de familiezaak al doorgegeven van vader op zoon. De warme, familiale sfeer vormt dan ook de rode draad in ons ondernemersverhaal.

Zo voeren we alles zelf uit om een constante kwaliteit te kunnen garanderen. Van de zoektocht naar nieuwe wijnen, tot het proeven, tot het verwerken van alle bestellingen en de levering aan al onze klanten. Die zoektocht brengt ons over de hele wereld. Denk maar aan klassiekers uit Frankrijk, Italië, Spanje, maar ook aan wijnen uit Portugal, Chili, Argentinië, Bulgarije, Noord-Macedonië, Roemenië en Slovenië… enz

Bovendien onderscheidt onze familiale aanpak ons ook van de concurrentie. We dragen een snelle en klassevolle service hoog in het vaandel, alsook een nauwe band met onze producenten en klanten. Dat vinden we belangrijk, omdat smaak een heel persoonlijk gegeven is. Wijn brengt namelijk beleving, vervoering en plezier teweeg, en roept heel wat gevoelens op.

Onze klanten

Ook aan wie we onze wijnen verkopen, maakt ons een uitzondering op de concurrentie. We geloven dat iedereen het recht heeft op een lekkere wijn, of dit nu is om te serveren aan klanten of om er zelf van te genieten. Er bestaat een prijs-kwaliteit wijn voor elk van hen.

De horecazaken vertegenwoordigen natuurlijk het grootste deel van ons klantenbestand. Van gerenommeerde sterrenzaken tot de kantines van sportclubs. Voor iedere zaak hebben we wat wils. Want hebben we het niet, dan gaan we ernaar op zoek.

Maar de laatste 20 jaren zijn niet enkel de horecazaken onze belangrijke klanten. Zo kunnen ook particuliere klanten steeds bij ons terecht. We begeleiden hen met plezier in hun zoektocht naar hun favoriete wijnen. Een bezoekje aan onze winkel op de Jan Breydellaan in Brugge is dus een heuse aanrader.

Tenslotte mogen we ook meer en meer bedrijven tot onze trouwe klanten rekenen. Van wijnen op bedrijfsfeestjes en -events tot gepersonaliseerde flessen voor de klantenrelaties of hun personeel. Wij doen er alles aan om dit in goede banen te leiden, en dat gaat verder dan enkel en alleen wijn.