Christophe +32476 77 96 29     Charles  +32472 28 89 00
Image Alt

Ons team

Our Team

Meet our family team

Maak kennis met ons klein team. Vader Charles, met zoon Christophe en zijn partner Isabelle.

Charles Annicaert

zaakvoerder

Christophe Annicaert

zaakvoerder

Isabelle Beyen

verantwoordelijke boekhouding

Charles is de kleinzoon van onze stichter. Na meer dan 50 jaar werkt hij nog steeds vol passie in de familiezaak: Van bestellingen opnemen tot klaarzetten en vervolgens leveren. Hij kan echt genieten van de babbels met de klanten. De immense kennis en ervaring die hij vergaarde doorheen zijn lange carrière, deelt hij maar al te graag met Christophe en Isabelle.

Samen met zijn liefdevolle vrouw Marie-Claire bracht hij twee zonen groot: Anthony en Christophe, die ook in de zaak staat. En dankzij hen is hij de fiere grootvader van Mauro, Vitas, Nomi en Romy.

Wanneer hij niet werkt, verdeelt Charles zijn tijd graag tussen tuinieren, het supporteren van zijn kleinzonen en zijn vereniging Cercle Brugge. Ook gaat hij geregeld iets gaan eten en drinken bij onze vele horecaklanten.

Christophe behoort tot de vierde generatie Annicaert van onze wijnhandel. Hij is sinds zijn jeugd gebeten door wijn en werkt intussen meer dan 20 jaar samen met zijn vader Charles. Als wereldwijnmeester zoekt Christophe graag naar nieuwe wijnen en smaken. Zo weet hij als geen ander te voldoen aan de vraag van zowel jonge als oudere sommeliers.

Hij en zijn partner Isabelle zijn de fiere ouders van dochter Romy, waarmee hij het liefste zijn vrije tijd spendeert. Maar Christophe is ook heel sportief en gaat graag voetballen, fietsen en lopen. Ook voor een gezellig avondje uit is Christophe steeds te vinden.

Isabelle is de partner van Christophe en bezit de ideale mix van creativiteit en een hands-on-mentaliteit. Ze staat voornamelijk in voor het administratieve en financiële aspect van de zaak, maar steekt met plezier een handje toe bij alle andere taken in de zaak.

Haar vrije tijd brengt ze graag met anderen door: met haar vrienden of familie gezellig wandelen, fietsen of lekker uiteten gaan.